Året 2013 oppsummering

Sommerfugler i magen er foreningen Den Gode Hensigt vant til å ha. Det er alltid en rekke usikkerhetsmomenter når man setter i gang prosjekter, eller stiller som arrangør: Vil det komme folk, vil det holde økonomisk, vil været forbli på vår side? Og nettopp fordi man aldri kan føle seg for sikker på at jubelen vil stå i taket, er det en dessto større glede når ting går bra.

DSCN5158

Året 2013 ble året da: Maritim gruppe satte seg fore å lage skilt over gamle Svelvigens skipsverft. Skiltene henger nå på Nærsenteret og på Ungdsomskolen.

Diktkonkurransen «Mitt Svelvik» ble vunnet av Harriet Volden Pedersen.

Det ble holdt maritimt allmøte der Per Høyli holdt foredrag om Svelvikskuta Albatross’utrolige seilas på de mange hav på 1800tallet.

Svelvikspillet gikk for fulle hus for tredje år på rad, med Karl Sundby, Rune Temte og Marianne Krogness på plakaten.

Nymalt og rydda klinekrok i Kinogården til glede for alle.

Nymalt og rydda klinekrok i Kinogården til glede for alle.

Foreningslivet rundt Kinogården måtte ta over driften av bygget og inngikk leieavtale med kommunen. Fem foreninger, derav, DGH, gikk sammen om å stifte nye SBV. Revyen «Sprø spleis» ble holdt for å skaffe inntekter til bygget, og Klinekroken ble et faktum.

DGH hadde stand på Neptunrittet og Svelvikdagene, og som i fjor og året før der, ble året avsluttet med Julemarked med over 30 utstillere og et hav av folk.

Oppsummert har årets 2013 vært et godt år for foreningen. Det har vært holdt gode arrangementer. Vi har brukt omtrent like mye penger som vi har fått inn. Årets nykommer må sies å være Klinkekroken i Kinogården. Det sies at ryktene om «fenomenet» går Vestfold rundt.

Årets hederspris ble utdelt etter Svelvikspillet, og gikk til Helene og Hilde Fjellberg for innsatsen gjennom tre år med kulisser og rekvisitter.

Årets hederspris gikk til Hilde og Helen Fjellberg som har ståt tpå gjennom alle tre årene, som har skapt den fantastiske scenografien, og som tar hånd om rekvisitter og lys. scenografi

Årets hederspris gikk til Hilde og Helen Fjellberg som har stått på gjennom tre årene, og som har skapt den fantastiske scenografien med kulisser og et vell av rekvisitter

Foreningens styre har vært Gro Nebel Aronsen, Turid Wikdal, Ivar Pettersen, Anne Holst, Linda Vestgarden, Tor Skjærsvoll, Trond Besseberg og Christin Grilstad Prøis. Nå tar styret fatt på et nytt år med nye muligheter.

Takk til alle som i 2013 har deltatt på dugnader, aktiviteter og arrangementer.

Takk til publikum som stiller opp og sponsorer som gjør det mulig å drifte foreningens arrangementer.

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s