Dag 9 innøving

Galeasen Christiane innom på snarvisitt.

Galeasen Christiane innom på snarvisitt.

I dag starta DGH-dagen sånn i 12-tida med et røsk i eposter, tekstmeldinger og noen telefoner.  Premiere og teppefallsfest skal planlegges, og vi forsøker stadig å komme på noe lurt i forhold til pressedekning, vår akilleshæl, Svelviksposten unntaget, for lokalavisa er en fantastisk støttespiller for DGH.

I dag hadde avisa endog en vovet artikkel om Petrines seksuelle tilnærming ovenfor overtollbetjenten.

Det er resten av pressen der ute, som er en nøtt. I fjor ble det brukt mye tid og energi på å få Se og Hør til premieren, men den påfølgende artikkel ble ikke allverden. Man måtte bla seg gjennom blekka noen ganger før man i det hele tatt la merke til det lille bildet og teksten fra Svelvikspillet.

Møte på bakerste rad.  Markedsføringansvarlig Trond Besseberg. Arrangementansvarlig Trond Halvorsen. Lærergutten til Jan og Hans Einar; Børre Lersbryggen og Anker snekker og uunnværlige Anker Veilgaard.

Møte på bakerste rad. Markedsføringansvarlig Trond Besseberg. Arrangementansvarlig Trond Halvorsen. Lærergutten til Jan og Hans Einar; Børre Lersbryggen og Anker snekker og uunnværlige Anker Veilgaard.

Lyd: Pål, Pål og Sten Rune. Lys: Helene.

Lyd: Pål, Pål og Sten Rune. Lys: Helene.

Dagens samling starta vidunderlig med samling på SBV med kjøttkaker i brun saus, poteter og ertestuing; mat for mons. MAt som metter, noe vi i dag trengte, for  etter en kjapp gjennomgang, ble det deretter full gjennomgang. Vi kan dermed notere oss årets lengste øvelse, men for en opptur.

Med lyd og lys på plass, rekvisitter og kulissser, kostymer og sminke, ble det –  til tross for at røykmaskinen skoddela gamle Svelvigen – en vidunderlig opptur. I morra får vi kål på røyken, og dermed er det bare å glede seg til resten.

Det er forøvrig stadig noen små overraskelser; som for eksempel hvor steike mørkt det blir utover kvelden, og at man dermed da knapt ser handa for seg, spesielt ikke inne i lydbua. Akkurat sånn var det i fjor også. Vi hadde bare glemt det, inntil vi oppdaga det igjen i kveld. Notert! Husk lys i morra.

Nå går billettsalget unna. Hurra 🙂 Første mål er 1400 solgte billetter. Klarer vi det, er vi i budsjett.

Karl Sundby og Marianne Krogness som overtollbetjenten og hans husholderske.

Karl Sundby og Marianne Krogness som overtollbetjenten og hans husholderske.

I skjenkestua hos a vertshus-Johanne.

I skjenkestua hos a vertshus-Johanne.

Og når det stilner på brygga og skuespillerne går hjem, kommer nattevaktene til DGH.

Og når det stilner på brygga og skuespillerne går hjem, kommer nattevaktene til DGH.

Reklame
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s