Svelvikdager overstått, nå er det bare resten igjen!

Svelvikdagene føles på en måte som oppstart på Svelvikspillet. I møte med folk snakkes det spill, årets oppsetting og billettsalg. Og det kapres gode hjelpere, for slike kan vi visst aldri få for mange av.

Skuespilleren fra vertshuset var med på Svelvikdagene som "blikkfang". Og slik selger man billetter :-)

Skuespilleren fra vertshuset var med på Svelvikdagene som «blikkfang». Og slik selger man billetter 🙂

 

Nå er det ikke sånn at vi griner til oss dugnadshjelp. Vi spør pent og kan tilby tilbake et miljø der det summer på alle kanter av velvilje og moro. Om man baker en kake, leverer den og drar igjen, får man selvfølgelig ikke så utbytte av DGH’s miljø, men for de som bruker noen timer på servering, bygging av kulisser, kostymer, rigging eller øving, så er det miljøfaktoren som er gevinsten.

 

 

 

Samtidig er det fantastisk moro å se spillet vokse frem fra dag til dag, ikke bare skuespillermessig, men alt rundt. At det kommer flere og flere til som overværer øvelsene. At det snekres og hamres, diskuteres og sjaues på alle kanter. Dagene på brygga føles rett og slett som et humlebol. Trøtte nattevakter tar seg en siste kaffekopp før de reiser hjem for litt søvn. Noen siste kulisser trenger et strøk maling. Kabler skal kveiles og hele tiden må det ryddes. Og i dette konglomeratet av arbeidsoppgaver, med utallige gode hjelpere som står på, oppstår en helt egen atmosfære av trivsel. Vi har samme mål og veien dit er trivelig å gå.

Svelvigen Sjøbatteri, samlet på Tømmeråsøen.

Svelvigen Sjøbatteri, samlet på Tømmeråsøen.

Om tre dager starter oppbygging av kulissene på brygga. Om fire dager starter innøving av spillet. Dagene som står igjen nå, føles som en uanedelig lang ventetid der man tråkker og venter på at det vil eksploderer på alle kanter. Masse folk. Masse arbeid. Masse hyggelige samtaler og smil, og noen frustrasjoner blir det helt sikkert også, for med så mye som skal på plass dukker det fort opp uforutsette ting som man må håndtere der og da.

Like før nytt innspill og Svelvikspillet 2013 dundrer i gang.

Like før nytt innspill og Svelvikspillet 2013 dundrer i gang.

 

I dag sjekka jeg værvarslet. Det blir mange turer innom regn og styorm de kommende ukene. Det meldes plaskregn søndag. Forhåpentligvis er mye av kulissene oppe allerede iløpet av lørdagen, så får man trekke i regntøy og gummistøvler den kommende dag. Timeplanen er satt. Man kan ikke utsette noe på grunn av regnvær. De to første dager med øving foregår innendørs i Ebbestadhallen, så skuespillerne er heldige der, og utover i uka ser det fint ut. Vi krysser fingra for at det vil fortsette slik.

 

 

Den Gode Hensigt tar gjerne imot flere hjelpende hender de neste ukene. Har du lyst til å være med oss, ta kontakt med prosjektleder Maria Besseberg på mobil 98062401

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s