Årets profesjonelle …

På søndag slippes navnene på årets innleide profesjonelle aktører til Svelvikspillet 2013. Det er i år tre profesjonelle som ønskes velkommen til Svelvik. Disse skal innha rollene som jomfru Barbara (tidligere spilt av Helen Vikstvedt i 2012, og Anne Marie Ottersen i 2011), overtollbetjent Mathiesen (tidligere spilt av Per Christian Ellefsen i 2012, og Lasse Lindtner i 2011), samt den nye rollen som Fante-Knut.

Produksjonen i Svelvikspillet 2013 gleder seg stort til å avsløre hvem vi skal samarbeide med i år, men det skjer altså ikke før på søndag. Da møtes forøvrig alle aktørerne til årets spill for første leseprøve. Manus 2013 er i boks og vil blir delt ut. Det er noen nye roller, scener og sanger.

I fjor var det enormt spennende og lærerikt å se hvor forskjellig rollenekunne tolkes. I 2013 blir det kanskje enda større forskjell fordi det også er gjort grep i manus i forhold til disse rollene.

Men det er ikke bare tre nye profesjonelle i årets spill. Vi har med oss både noen nye soldater og noen nye barn, samt at auditionen som ble avholdt på Svelvik kino i mars, endte som følger:

Oline 2013: Ann Katrin Naasen

Peder: Oliver Nordal Pettersen

Jørgine: Lotte Smedberg Myhre

Mina: Oda Liang Jensen

Til info; Svelvikspillet vises onsdag 28.08 t.o.m. lørdag 31.08. Billettsalget på www.billettservice.no starter 18.04

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s