Audition i dag.

Det var med spenning vi entret Svelvik kino i dag; den store audition-dagen. Ville vi finne en ny Oline? Ville det komme noen nye soldater? Peder-rollen skulle besettes. Mina trengte ny innehaver, samt rollen Jørgine, ny av året, så vi også etter.

I løpet av fire stive timer var det mange innom, så dermed satt vi igjen med et luksusproblem. Det er mer enn nok av flinke folk, men i dag handlet det om mer enn å finne den «flinkeste», for hvordan måles egentlig det? I dag lette vi etter akkurat DEN som kunne gi den rette balansen i samspillet i de enkelte scenen.

DSCN3935

 

En flott bøtteballett med damer møtte opp på audition i dag, samt løytnant Ramm, som måtte steppe inn som lookalike skomakersvennen Lars, og i tillegg spilte rollen som Fante-Knut.

Størst oppmøte var det da vi skulle finne den nye Oline. Hele syv flotte damer ønsket å prøve for rollen. Nesten samtlige valgte også å prøve for en ny rolle av året; Jørgine. Vi kunne funnet mange Oline’r, og like mange Jørgine’r i dag. Og hvem det ble? Vel, det får dere ikke vite før på torsdag; da bli det nemlig nyhetsslipp.

Roller som besettes nytt i Svelvikspillet 2013 er:

Peder, Mina, Oline, Jørgine, Jenny og Clara.

I tillegg har vi noen nye soldater og kjerringer.

De profesjonelle i rollene som jomfru Barbara, overtollbetjent Mathiesen og Fante-Knut,  lanseres rett over påske.

DSCN3933Oliver, Andreas og Ludvig prøver ivrig ut scenen med Hans og Peder.

DSCN3936

Maria og Ole Christian følger spent med 🙂

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar