Det begynner å flakse seg …

Det arbeides for fullt med Den Gode Hensigt, årets Svelvikspill 2013. Dette er tredje året spillet settes opp, og vi ser konturen av hva som kanskje for alltid, fra år til år, vil være en nøtt; for eksempel å få på plass de profesjonelle.

Arbeidet med å finne de profesjonelle skuespillere, begynte allerede før jul. Det tusser av flinke folk, det er ikke det, men de fleste har planer, eller planer om planer, og flere forespørsler liggende. Den Gode Hensigt er ikke alene om å ville kapre dyktige folk. Noen har faste ansettelser som det må søkes permisjon fra. Og alt dette betyr at TING TAR TID: Men HURRA. Nå ser det ut som om alt har løsnet på en gang.

Uten å ta gleden på forskudd, så tillater jeg meg å hviske ut på denne bloggen at vi er i god dialog med tre fantastisk spennende skuespillere, og jeg håper at det ikke varer alt for lenge før vi kan slippe noen navn.

Årets spill får et omarbeidet manus der mye er snudd på hodet. Det er nye scener, fire nye sanger, noen roller har fått et nytt uttrykk og det er fire helt nye roller. Og med tre nye profesjonelle skuespillere på toppen, kan vi trygt si at årets spill får store forandringer.

Minner om audition for det vi har av ledige roller, lørdag 16.03 på Svelvik kino. Se eget blogginnlegg for ledige roller – klokkeslett.

Og helt til sist; en gladnyhet: Også  i år fikk Svelvikspillet støtte av Spelfondet.  Det er et økonomisk løft å sette opp et spel, og vi er helt avhengig av sponsorinntekter og støtteordninger. Vi sender en stor takk til Spelfondet for årets støtte på kr 100.000.

 

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s