Og dermed var det over …

Det føles som et fingerknips siden det første allmøtet ble holdt på Bjørge Cafe, med agenda «Er det mulig å sette opp et historisk spill i Svelvik». Siden dengang har det vært 18 måneders tankevirksomhet med utallige møter, oppturer og nedturer, samlinger med fantastiske mennesker, fellesskap og varme. Planleggingen har vært preget av stor entusiasme. Gjennomføringa gikk som en drøm. Det er galskap å bruke så mye tid og energi på fem forestillinger. Har det vært verdt det? Det går ikke an å svare annet enn et stort og rungende ja når man ser hvilken glede og begeistring forestillingene er blitt mottatt med. Men det er likevel ikke publikumsresponsen vi sitter igjen med som det viktigste, men det vi bærer med oss videre; nye venner, samhold og fellesskap, gode minner. Det har vært en fantastisk tid!

Siste natt på Den Gode Hensigt!

Etter siste forestilling var aktører og gode hjelpere samlet til teppefallsfest. Siden man søndag morgen skulle samles til nedrigg av kulisser, teknikk og palleamfi, ble det for enkelte like greit å sove noen timer i lydbua.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

1 svar til Og dermed var det over …

  1. Christine sier:

    Det har også vært en fantastisk opplevelse å få være med , Christin. Takk for at jeg fikk være med og hjelpe til 🙂 Klem fra meg ..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s