Steike for en innsats …

… i dag tro skuespillerne til. Med publikum i amfiet og førpremiere – satt det som det skulle! Alle var i slaget, stemningen var god. Dette er så moro!!! Alt har blitt hundre ganger bedre, vakrere og flottere enn vi kunne ha drømt om, og det nettopp fordi det er nedlagt så mye god energi av flinke, ivrige sjeler som alle har hatt et mål: Hva vi kan få til her i byen når vi trekker samma lei. Nå er førpremieren unnagjort. Så var det resten igjen. Lydteknikken er fremdeles ikke helt på vår side, men vi jobber med saken – og håper at vi nå har funnet en god løsning. Måtte bare regnværet nå holde seg borte.

Det knakte og brakte når seilet ble heist!

 

Kvelden har vært fantastisk. Dagens dose med bilder er fra gårsdagens siste sjauing. Skuta Christiane ligger nå til kai, og de kveldene det ikke blåser for mye, kommer vi til å heise seil. Christiane er et praktfullt skue. Skuta blir ikke brukt som spilleplass for aktørene.

 

Losoldermann Jensen og presten Mørch.

Lydmessig er det supervanskelig og verre å få god lyd jo lenger unna aktørene står, derfor er vi glad for at de holder seg på brygga.Om de i tillegg skulle entret skuta, ville nok lydmannen fått grå hår.

Kostymene i Den Gode Hensigt er utrolig flotte.  Ingenting er overlatt til tilfeldighetene!

 

Prosjektleder Kristina inne i skipper Tofts hus.

Detaljer er det også mye av i scnografien. Hilde og Helene har vært Svelvik rundt på leit etter tidsriktige detaljer. Skomakerutstyr, smørkinner, garntvinner, kardeplater.

Når publikum kommer til dampskipsbrygga er det som en tidsreise, 200 år tilbake i tid.

 

Roar Eriksen trår til med de siste målestrøkene!

Forestillingen tilrettelegges for hørselshemmede.

 

I samarbeid med Hørselsforeningen i Svelvik blir Den Gode Hensigt tilrettelagt for hørselshemmede.

På gårsdagens øvelse ble det montert teleslynge rundt stinamfiet, men det mest spennende prosjektet er teksting av forestillingen. I mønet på vertshuset er det montert skjerm der hele forestillingen skal tekstes – hvis vi får det til å fungere. I morgen kommer det to fra Norges Hørselslag for å teste ut tekstingen.

Vi fikk iallefall konstantert på gårsdagens øvelse at bokstavene synes tydelig nok i den spesiallagde anretningen hos a vertshus-Johanne.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s