Strålende solskinn på første bryggeprøve!

Scenen for Svelvikspillet er Dampskipsbrygga. Der har vi god plass! Tirsdag var aktørene på plass på brygga for første gang for å prøve ut stykket.

Litt ventetid mellom slagene, men godt med sitteplasser i det nye amfiet!

Hilde Fjellberg skisset opp kulissene og dermed ble det «gåing» av forestillingen med innganger og utganger. Det ble også tid til terping på enkeltscener. I alt er det nå 76 personer på rollelista. Alle soldatene er på plass og kjerringen ved strømmen er en solid gjeng. Det er nesten litt overveldene å se den enorme gjengen som skal i ilden i slutten av august.

 

Løytnant Ramm har kostymeprøve!

Kostymegruppa er i ferd med å sluttføre det enorme arbeidet med alle kostyme. Flere av aktørene har doble skift, så det nærmer seg 100 kostmer kreert fra kostymegruppa.  Løytnant Ramms kostyme (Ivar Pettersen) er spesialsydd etter snitt fra herre Vestfoldbunaden.  Åse Knem, viden kjent for sine bunadskurs, har vært mentor for soldatuniformen som er blitt riktig så staselig med «sølvknapper», beslag og snitt en løytnant verdig.

 

Prøving på scenen med barna i Svelvigen og herr Mathiesen (Lasse Lindtner)

De er sannelig tålmodige, ungene i spillet. Det ble mye ventetid, men når de først slapp til, visste de så det holdt hvor flinke de er. Koreograf Hanne hadde en økt med barna som fikk en forsmak på koreografien på LOS-sangen!

Og som en overraskelse helt til slutt, dvs da de fleste aktørene hadde tatt kvelden og forlatt Dampskipsbrygga,

kom skuta Christiane seilende. Christiane skal ligge som kulisse under spillet og blir et flott skue sammen med scenografien til Hilde og Helen Fjellberg. Christiane ble bygget på Berger på slutten av 1800-tallet, så skuta er fra gammelt av en Svelvikskute. 

Sjøspeiderne i Drammen har velvillig stilt skuta Christiane til disposisjon.

Da ønsker vi alle aktører og gode hjelpere, en riktig god sommerferie og minner om første øvelse søndag 14. august.

Kom gjerne innom oss på stand på Svelvikdagene. Om noen har lyst til å ta en time eller to på stand for Den Gode Hensigt – er det bare å melde i fra.

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s