Årsberetning 2010 …

… for foreningen Den Gode Hensigt.

ÅRSBERETNING Den Gode Hensigt 2010

Foreningen Den Gode Hensigt ble formelt startet 30. april 2010. Styret besto da av: Styreleder: Christin Grilstad Prøis. Kasserer: Anne Holst. Sekretær: Gro Aronsen. PR-sjef: Gro Marit Fjellner. Styremedlemmer: Turid Wikdahl og Kristina Veijlgaard.

Den 12.10.2010 gikk Trond Besseberg inn i styret som nestleder, mens Kristina Vejlgaard gikk ut av styret og inn i prosjektlederstillingen for Svelvikspillet.

Styret har i 2010 hatt 7 styremøter. I tillegg har styret hatt en rekke arbeidsmøter.

Arbeidsoppgaver som styret har konsentrert seg om er:

  • Svelvikspillet
  • Allmøter
  • Kirkeparkamfiet
  • Byvandringer

 

Svelvikspillet!

Styret brukte i begynnelsen mye tid på idemyldring rundt hva Den Gode Hensigts agenda skulle være. Det ble besluttet at Svelvikspillet ble den største satsningen. Å skaffe penger til å kunne sette i gang, ble en viktig oppgave for styret. Takket være Runi Langums overveldende gave på 200 litografier, kom Svelvikspillprosjektet raskt i gang.

”Den Gode Hensigt” settes opp 24. – 27. august 2011 på dampskipsbrygga.

Spillet er skrevet av Christin Grilstad Prøis og har handling fra gamle Svelvigen 1811. Kristina Vejlgaard er prosjektleder. Vejlgaard utarbeidet raskt en struktur for gjennomføring av spillet. Spillet har følgende gruppeledere: Kostyme/sminke: Sidsel Haugland. Markedsføring/PR: Trond Besseberg. Vakthold/service: Anne Holst. Kafe og trivsel: Edle Halvorsen og Turid Wikdahl. Scene og rekvisitt: Hilde og Helene Fjellberg. Teknisk: Pål Prøis. I tillegg er følgende personer tilknyttet organisering av spillet: Musikalsk leder: Harald Galåen. Regissør: Ole Christian Øen. Økonomiansvarlig: Anne Holst. Inspisient og prod.ass: Christin Grilstad Prøis.

Spillet har egne gruppeledermøter, og hver enkelt gruppe har igjen sine møter. Innøving av spillet er godt i gang. Det er ca 70 aktører som skal på scenen i august. Billettsalget har startet på www.billettservice.no

 

Allmøter!

Det har vært holdt 6 allmøter, noen på kafe Bjørge og noen på Ankeret. Tema for allmøtene har vært det historiske Svelvik, klesdrakt før i tiden, historiske spill Norge rundt. Allmøtene har blitt brukt til idemyldring, samt presentasjon av smakebiter fra manus.

 

Kirkeparkamfiet!

Anton Bø i Grøntmester i samarbeid med Pål Prøis (DGH) og kommunegartner Frode Vestgarden har prosjektert et steinamfi i nedre del av Kirkeparken. Aage Holst har utarbeidet tegninger og de lokale entreprenørene Gjermund Hellum og Svein Johnsrud involveres i byggeprosessen. Fra DnB Nor Stiftelsen har DGH mottatt kr 250.000 til bygging av amfiet. Amfiet ferdigstilles sommeren 2011.

 

Byvandringer!

Beate og Stein Winther utarbeider og legger til rette for byvandringer alle lørdager i juni 2011. Manus er ferdig og planleggingen er i full gang. Byvandringene er i samarbeid med Lisbeth Friberg på Det Gyldne Anker. Det arrangeres også en fotokonkurranse med tema ”Mitt Svelvik”, der vinneren kåres rett etter den siste byvandringen i juni. De 30 beste innsendte bidragene vises på en fotoutstilling på Ankret.

 

Foreningens hjemmeside ligger på www.dengodehensigt.no

Foreningens blogg finner man på dengodehensigt.wordpress.com

 

Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s